Een goede portretfoto kan uw visitekaartje of bedrijfswebsite een unieke en persoonlijke touch geven. Hans Makkink is een professionele portretfotograaf dat zowel voor persoonlijke portretten als zakelijke portretten het beste resultaat biedt. Wilt u meer meer weten over portretfotografie en uw opties? Hier leest u alles over portretfotografie, de mogelijkheden en de kosten voor een professionele portretfoto bij Hans Makkink.

Een uniek plaatje

Een portretfoto laten maken is meer dan simpelweg een plaatje laten schieten. Hans Makkink heeft een uniek oog voor detail en maakt karakteristieke portretfoto’s. Wilt u een krachtige uitstraling of een vastberadenheid uitstralen? Hans Makkink heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de fotografie en kan u op karakteristieke wijze vastleggen. Dankzij sfeervolle belichting en een persoonlijke benadering wordt u perfect op de korrel gezet.

Hans Makkink gaat samen met u in overleg over het gewenste resultaat. Hierdoor kan de aanpak van de fotosessie worden benaderd. Bent u op zoek naar een spontane fotosessie en een persoonlijke aanpak? Kies dan voor een portretfoto laten maken door Hans Makkink.

Familie portret

Een portretfoto is perfect voor jong en oud. Laat uw familie eens professioneel op de korrel zetten. Zo geniet u van een professioneel resultaat. Familiefoto’s laten maken is cruciaal. De kinderen groeien snel op en voor je het weet gaan er jaren voorbij zonder een goed plaatje. Dankzij vakkundige portretfotografie kunt u deze bijzondere momenten voor eeuwig laten vastleggen. Een familieportret is daarom ook een geweldig cadeau voor een jubilea.

Zakelijk portret

Ook voor business is het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige foto’s in huis te hebben. Geef uw bedrijf een professionele uitstraling met professioneel geschoten portretten. Deze kunt u bijvoorbeeld op de bedrijfswebsite plaatsen waardoor toekomstige klanten een goed beeld kunnen krijgen van het team. Ook kunt u een zakelijk portret keer op keer gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke mails, brieven of voor andere zakelijke mogelijkheden. Het is een kleine investering waar u jarenlang plezier van heeft.

Ontvangen van de beelden en afdrukken

U kunt altijd een professioneel eindresultaat verwachten. U kunt alle beelden digitaal ontvangen of laten afdrukken. De foto’s worden standaard in een hoge resolutie geschoten waardoor het ook op groot formaat kan worden afgedrukt. Een glamour finish van de foto’s is ook mogelijk.

Tarief voor een portretfoto

Voor een portretfotografiesessie kunt u langskomen in de winkel of persoonlijk een afspraak maken. Neem contact op met Hans Makkink fotografie voor een persoonlijke prijs indicatie van een fotosessie. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de fotosessie, locatie en aantal afbeeldingen. U kunt een uniek en persoonlijk tarief ontvangen voor de kosten van een fotosessie voor portretten.

Vereeuwig unieke tijden uit uw leven of kies voor een krachtige uitstraling met een vakkundige fotosessie voor portretfoto’s bij portretfotograaf Hans Makkink. De persoonlijke benadering zorgt voor een karakteristiek en spontaan resultaat voor de beste prijs! Neem persoonlijk contact op voor meer informatie over de fotosessies