Portretfotografie of het maken van portretten betreft vaak fotografie van een persoon of een groep van mensen die een uitdrukking, persoonlijkheid of de sfeer van een onderwerp weergeeft. Evenals bij andere portretten is de focus van de foto is meestal een gezicht van een persoon, maar het lichaam en de achtergrond of context kunnen worden opgenomen in het portret.

Hans Makkink is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van spectaculaire portretten. Personen, dieren of objecten, alles is mogelijk. Bij portretfotografie speelt belichting vaak een erg belangrijke rol. Kies je voor hard of zacht licht, van de zijkant, voorkant of juist achterkant. Het onderbelichten van een persoon of object kan vaak ook goed uitpakken, al zou je het tegenovergestelde verwachten. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van allerlei portretten. Jong en oud, zwart-wit en in kleur.

Voor elke vraag of wens heeft Hans Makkink een antwoord. Laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina, maar weet dat er nog talloze andere mogelijkheden zijn. Helaas kunnen wij niet elk voorbeeld op de website weergeven, maar misschien is dat ook wel een sterk punt. Hans Makkink houdt zich alleen bezig met fotograferen en dat is het allerbelangrijkste. Kwaliteit staat voorop en zal nooit plaatsmaken voor iets anders.

Daarom kiest u voor portretfotograaf Hans Makkink en voor zijn portretfotografie. Voor het vastleggen van herinneringen zoals u die nog nooit eerder heeft ervaren.

Bel (0573-257135) of mail (info@hansmakkinkfotografie.nl) gerust om te informeren naar de mogelijkheden, of kom langs in onze winkel!