Een bruidsreportage geheel naar eigen wens | Een prachtige herinnering aan die bijzondere dag in jullie leven

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Bij het plannen van deze bijzondere dag kunnen jullie wel een steuntje in de rug gebruiken. Er van verzekerd zijn dat de bruidsfotografie in goede handen is, is een belangrijke stap. Hans Makkink is een ervaren bruidsfotograaf. Bij hem kunnen jullie er van op aan dat de grote dag professioneel en perfect wordt vastgelegd. Geheel naar eigen wens. Bovendien maakt zijn jarenlange ervaring dat hij jullie ook kan adviseren als het gaat om onder meer locaties.

Als professionele bruidsfotograaf beschouwt Hans Makkink elke bruidsreportage als uniek: spontaan, verrassend en origineel. In overleg bepalen jullie welke momenten van de dag er vastgelegd worden en hoe jullie de foto’s wensen te ontvangen. Hans Makkink biedt ruime een keuze in albums, maar het is ook mogelijk om de foto’s digitaal te ontvangen. Ook kunnen jullie bedankkaartjes en ouderboekjes door hem laten verzorgen.

Bekijk voorbeelden van recente bruidsreportages in onze fotogalerij op de fotografie pagina.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van het type reportage, het aantal foto’s en de wens voor een album en/of digitale bestanden. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nabestellen

Voor het nabestellen van jullie trouwfoto’s zijn er talloze opties. Dit kan te allen tijde. Jullie kunnen een favoriet laten printen in ieder gewenst formaat. Op professioneel fotopapier, canvas, acryl, dibond of zelfs aluminium! Populaire maten zijn: 15×20, 20×20, 30×30, 40×40, 30×40,40×40 en 50×50 cm.

Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak! Of jullie nu gaan trouwen in het noorden, oosten, zuiden of westen van Nederland, Hans Makkink maakt bruidsreportages door het hele land en op elke gewenste locatie. Voor het maken van een bruidsreportage worden geen reiskosten berekend.

Digitale fotoboek

In het digitale fotoboek bestaat de hele bladzijde uit één of meerdere foto’s. De bladzijden worden handgebonden en krijgen een luxe boekomslag.