• Vele soorten lijsten
 • Fotoalbums
 • Fotocamera’s
 • Tassen
 • Statieven en andere accessoires
 • Fotopapier
 • Analoge films
 • Opladers
 • Verrekijkers
 • Geheugenkaarten
 • Opbergdoosjes/etuis(ook leer) voor geheugenkaarten
 • USB-sticks
 • Erkende pasfoto’s
Hans Makkink Fotografie winkel

Afdrukken van foto’s van uw digitale geheugendrager

Direct klaar: formaat 10×15, 13×18 en15x20. Voor formaten vanaf 20×30: levertijd in overleg.

U kunt bestanden ook naar ons mailen met vermelding van het gewenste formaat en aantal: foto@hansmakkinkfotografie.nl.

Hier kunt u ook terecht voor het branden van een cd of dvd met uw foto’s, desgewenst met indexprint.

WhatsApp service

Tevens kunt u gebruik maken van onze WhatsApp service 06-29765030 voor het maken van uw afdrukken tot maximaal 20×30 cm.

Reproductie

Hans Makkink is gespecialiseerd in reproducties van foto’s, schilderijen en tekeningen. Bijvoorbeeld het retoucheren van beschadigingen, wegwerken of vervangen van achtergronden en uitvergroten van personen uit een foto.

IGLOWBES SFEERVERLICHTING

Wij zijn verkooppunt van Iglowbes decoratieve lichtslingers en hanglampen in meerdere maten. Sfeervolle verlichting voor een bruiloft, babyshower of andere feestelijke gelegenheid. Met een lichtslinger voegt u net even dat beetje extra toe aan een mooie gedekte tafel of tuinfeest. Ook leuk voor baby-, kinder-en tienerkamers.

Professionele groot formaat printer

Hans Makkink Fotografie beschikt over een professionele groot formaat printer, de nieuwste vakprinter op fotogebied.
Met deze groot formaat printer kunnen professionele fotoafdrukken tot maximaal een formaat van 1.10 meter breed (elke gewenste lengte, tevens meters, mogelijk) afgedrukt worden in eigen beheer. Deze printer biedt tal van nieuwe mogelijkheden.

Erkend pasfoto systeem

Hans Makkink fotografie beschikt over een nieuw pasfotosysteem, waarmee pasfoto’s gemaakt worden die gegarandeerd aan alle voorwaarden voldoen welke door de overheid gesteld worden. Het computersysteem bepaalt softwarematig de uitsnede, belichting enz. en geeft aan of de pasfoto’s aan alle voorwaarden voldoen.

Digitale afdrukken

In onze winkel kunt u middels uw digitale gegevensdrager foto’s laten afdrukken.
Er zijn diverse mogelijkheden, u kunt er op wachten of u komt na 2 werkdagen uw foto’s afhalen. De foto’s die direct klaar zijn kunt u laten afdrukken op de formaten: 10×15, 13×18 of 20×30.

Ontwikkelen en afdrukken van films
Inleveren voor 18.00 uur, klaar na 2 werkdagen, vanaf 09.00 uur.

Assortiment

Algemeen

Ons uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit digitale fotocamera’s, verrekijkers & toneelkijkers, fotofilms, dvd’s, cd’s, batterijen, opladers, videobanden en fototassen. Maar uiteraard ook uit lijsten, passe partouts, foto albums en de nieuwste digitale producten. Hieronder vindt u daarvan een uitgebreide beschrijving.

Lijsten & passe partouts

In onze zaak treft u een uitgebreide en gevarieerde selectie lijsten aan. Met keuze uit diverse materialen, van hout tot metaal. Tevens heeft u de keuze uit een groot aantal profielen van diverse fabrikanten. Zo vindt u altijd de lijst die past bij uw persoonlijke wensen.

Wij lijsten graag de foto’s voor u in, desgewenst met een mooi passe partout. Ook de keuze aan passe partouts is zeer ruim, deze kunnen exact op maat gesneden worden.
Foto’s van grotere formaten kunnen wij voor u op zuurvrij karton plakken. Dit zorgt ervoor dat de foto door de jaren heen altijd op zijn mooist in de lijst blijft zitten.

Digitale fotolijsten

Hierin plaatst u eenvoudig uw geheugenkaart of usb-stick en kunt u een prachtige slide show van foto’s presenteren. Uiteraard is het ook mogelijk één of meerdere foto’s continu in beeld te zetten. Met een digitale fotolijst kunt u dagelijks afwisselen tussen uw favoriete foto’s. En wist u dat de digitale fotolijsten bij Hans Makkink Fotografie voordeling geprijsd zijn ten opzichte van de grote elektronica zaken? Kom rustig eens kijken naar de mogelijkheden van de digitale fotolijst, gepresenteerd in onze winkel.

Fotoalbums

Er is altijd een ruime keuze aan fotoalbums aanwezig. Diverse modellen, kleuren en systemen.
Kent u de mogelijkheden van digitale fotoalbums al? Wij lichten u graag in over de vele mogelijkheden.

Digitaal assortiment

De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan razend snel en wij houden ons assortiment dan ook altijd up to date met de nieuwste digitale camera’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een digitale camera met touch screen en LCD-scherm? Het kan allemaal. Heeft u al een tijdje een bepaald type camera in gedachten? Wij kunnen u erover voorlichten en de camera indien nodig bestellen.

Voor geheugenkaarten en opbergsystemen hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Is een bepaald artikel niet direct uit de winkel leverbaar, dan bestaat de mogelijkheid deze te bestellen. Wij bellen u dan zodra het artikel binnen is. In de meeste gevallen is levering binnen een week mogelijk. Uiteraard wordt het algemene assortiment in de winkel steeds weer aangevuld.

Afspraken maken

Voor afspraken over het maken van een reportage of studio/locatiefoto’s kunt u ook in onze winkel terecht. Graag tot ziens in onze winkel!