Hoe het werkt

De kracht van de fotografie van Hans Makkink, is dat het niet gestileerd is. De foto’s zijn oprecht en geven een uniek inkijkje in jouw familie. Je kunt vlotte opstellingen van groepen verwachten en spontane groepsfoto’s. Ook is het natuurlijk een optie om afzonderlijke portretten te laten schieten tijdens een familie fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot

Kom met uw vriendinnen naar de studio of laat een prachtige groepsfoto’s schieten op locatie. Wilt u ongedwongen en vrolijke foto’s van uw vriendinnen groep? Hans Makkink biedt unieke fotosessies aan voor vrienden en vriendinnen. Zo kun je jouw vriendschap vereeuwigen met prachtige foto’s in hoge resolutie. Maak er een echt dagje uit van en boek direct een high tea bij jouw fotoshoot.

Een fotoshoot vriendinnen kan natuurlijk ook te paard. Zijn u en uw vriendinnen echte paardenmeisjes? Kies dan voor een unieke fotoshoot paard bij Hans Makkink. Met een fotoshoot paard kunt u met uw favoriete viervoeter op de korrel worden gezet.

Zakelijke fotoshoot

Niet alleen voor vrienden en familie is het geweldig om professionele foto’s te laten maken. Voor uw bedrijf is het cruciaal op professionele bedrijfsfoto’s te laten schieten. Hans Makkink heeft een unieke kijk op bedrijfsfotografie en laat uw bedrijf helemaal tot zijn recht komen. In overleg met u wordt er besproken welke weergave u voor de klant wilt uitstralen. Hans Makkink heeft oog voor detail en geeft een persoonlijk inkijkje in het dagelijks leven van uw bedrijf. Ook biedt Hans Makkink de optie om de studio te gebruiken als goedkope binnenlocatie voor het schieten van open portretten. Deze persoonlijke foto’s kunt u goed gebruiken voor de bedrijfswebsite of voor andere zakelijke opties.

Fotoshoot zwangerschap

De zwangerschap zijn negen bijzondere maanden. Deze unieke tijd uit jouw leven kun je professioneel op de korrel laten zetten. Zo kunt u altijd terugkijken naar deze bijzondere periode. Een fotoshoot zwangerschap is een ideaal cadeau voor een zwangere vriendin, zus of college. Het is mogelijk om klassieke beelden te schieten in de studio of op locatie. Er wordt gebruik gemaakt van sfeerlicht waardoor uw buikje er prachtig uit komt te zien. Hans Makkink heeft een persoonlijke aanpak en uniek oog voor detail. Neem uw partner mee naar de fotosessie voor prachtige beelden samen. Wilt u zien hoe uw lichaam verandert tijdens de zwangerschap? Meerdere sessies tijdens de zwangerschap zijn mogelijk.

Tarieven

De kosten voor bijvoorbeeld een kerst fotoshoot, kinder fotoshoot of fotoshoot vriendinnen hebben verschillende tarieven. Bent u op zoek naar en goedkope fotosessie? De prijs is afhankelijk van de duur van de fotosessie en locatie. Kiest u bijvoorbeeld voor een binnenlocatie zoals de fotostudio of wil je een fotoshoot paard in de natuur? U kunt persoonlijk contact opnemen met fotograaf Hans Makkink voor meer informatie over de kosten voor een fotosessie. U ontvangt dan een unieke prijs indicatie op maat.

Bijzondere momenten in het leven verdienen het om vastgelegd te worden. Een zwangerschap, jubilea of ander bijzonder moment dienen zich voor een professionele fotoshoot. Ga voor kwaliteit en kies voor bijvoorbeeld een zakelijke fotoshoot of kerst fotoshoot bij Hans Makkink. U geniet van een professionele aanpak en een geweldig resultaat.