Zakelijke profielfoto laten maken

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken, en wordt er onder andere op je profiel gekeken wanneer je solliciteert naar een nieuwe functie. Je kunt natuurlijk kiezen voor een foto die je zelf met je telefoon hebt gemaakt, maar met een professionele zakelijke profielfoto val je direct op. Een duidelijke foto op je CV of LinkedIn profiel kunnen potentiële werkgevers dat zetje in de rug geven om jou te benaderen. Hans Makkink is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van mooie portretten. Hier kun je voor de beste prijs een leuke profielfoto laten maken.

Een leuke profielfoto laten maken voor social media

Als je op zoek bent naar een leuke profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Twitter, je CV of zelfs datingsites ben je bij Hans Makkink aan het juiste adres. Hij kan jou precies vastleggen zoals je bent en wat je wilt uitstralen. Met social media fotografie heb je eindeloze creatieve mogelijkheden. Bedenk van tevoren waar je de profielfoto voor wilt gebruiken. Zo is LinkedIn zakelijk en kies je eerder voor een serieuze optie waarin je netjes gekleed gaat. Voor de profielfoto van een datingsite of bijvoorbeeld Facebook kan je kiezen voor een speelse optie, waarin je meer van jezelf laat zien.

Wat kun je verwachten van de fotoshoot

Tijdens de mini-fotoshoot begeleid Hans Makkink je van begin tot eind om tot de mooiste profielfoto te komen. Je kunt met eigen input en suggesties komen of het creatieve gedeelte in handen van de fotograaf leggen. De foto’s kunnen zowel in de studio gemaakt worden als op locatie, zoals op je werkplek. Met zijn ervaring kan Hans de beste foto’s maken, waarbij hij rekening houdt met het licht, compositie en je houding. Na afloop van de fotoshoot kies jij zelf de allerbeste foto uit. Deze wordt nog bewerkt voor het meest creatieve resultaat, aangepast op jouw wensen. Zo kan je de foto’s bijvoorbeeld zwart wit laten maken of juist kiezen voor een sprankelende, kleurrijke en leuke profielfoto.

Het belang van een professionele nabewerking

Door een zakelijke profielfoto te bewerken krijgt deze precies de uitstraling waar je naar op zoek bent. Alle professionele foto’s, die je bijvoorbeeld tegenkomt in tijdschriften maar ook vaak op Instagram, worden met zorg bewerkt. Dit kan zo subtiel als je zelf wilt. Deze bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Zo kan Hans Makkink onder andere oneffenheden verzachten, de foto mooi kaderen, de sfeer beïnvloeden met de kleurbalans of kleine dingetjes aanpassen zoals het egaliseren van de achtergrond of het oplichten van ogen.

Maak nu je afspraak

Bij Hans Makkink kun je voor de beste prijs een opvallende profielfoto laten maken. Dit kan zowel in de studio als op locatie. Bel naar 0573-257135 of stuur een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden. Voor vragen of afspraken over het maken van een profielfoto kun je ook in onze winkel terecht. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.