Hans Makkink Fotografie

In  onze winkel in hartje Lochem kunt u terecht voor:


Afdrukken van foto's van uw digitale geheugendrager

Direct klaar: formaat 10x15, 13x18 en15x20. Voor formaten vanaf 20x30: levertijd in overleg. U kunt bestanden ook naar ons mailen met vermelding van het gewenste formaat en aantal: foto@hansmakkinkfotografie.nl

Digitaal fotoalbum en cd's/dvd's met indexprint

Heeft u een digitaal fotoalbum gemaakt via CeweFotoboek.nl? Dan kunt u deze afhalen in onze winkel. Hier kunt u ook terecht voor het branden van een cd of dvd met uw foto's, desgewenst met indexprint. Ook nemen wij nog analoge fotofilms aan om te ontwikkelen en af te drukken. Bij aflevering ontvangt u tevens een cd met digitale bestanden van uw analoge foto's.

Reproductie

Hans Makkink is gespecialiseerd in reproducties van foto's, schilderijen en tekeningen. Bijvoorbeeld het retoucheren van beschadigingen, wegwerken of vervangen van achtergronden en uitvergroten van personen uit een foto.

Iglowbes sfeerverlichting

Wij zijn verkooppunt van Iglowbes decoratieve lichtslingers en hanglampen in meerdere maten. Sfeervolle verlichting voor een bruiloft, babyshower of andere feestelijke gelegenheid. Met een lichtslinger voegt u net even dat beetje extra toe aan een mooie gedekte tafel of tuinfeest. Ook leuk voor baby-, kinder-en tienerkamers.