Breng uw huisdier prachtig in beeld

Uw huisdier heeft een speciaal plekje in uw hart en maakt een belangrijk deel uit van uw leven. Hans Makkink is gespecialiseerd in dierenfotografie en kan bij u thuis, in de studio of op een mooie plek in de natuur een prachtige portretfoto van uw huisdier maken. Met een professionele en mooie fotoreportage heeft u een blijvende herinnering aan uw beste vriend. U kunt uiteraard ook samen met uw huisdier op de foto.

Dierenfotograaf Hans Makkink

Hans Makkink is een vakkundige fotograaf die u kan voorzien van hoog kwalitatief vakwerk. Met een professionele fotoshoot legt hij op een vakkundige manier uw huisdier vast op een manier waarop u uw hond, kat, vogel of knaagdier het beste kent. De hechte band die u met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig en kan schitterend op foto vastgelegd worden. Het (huis)dier staat centraal bij de fotoshoot, een onderwerp dat op vele creatieve manieren ingevuld kan worden door de professionele dierenfotograaf. Ga bijvoorbeeld samen met uw huisdier op de foto of kies voor een shoot in een bepaald thema, zoals bos, strand of boerderij. Hans Makkink denkt met u mee om uw dierenfotoshoot zo persoonlijk mogelijk te maken. Wellicht denkt u bij fotografie van dieren alleen aan huisdieren of boerderijdieren, maar het is ook mogelijk om een foto te laten maken van bijvoorbeeld mooie insecten, vlinders of wilde vogels.

De mooiste plaatjes van uw huisdier

Als huisdierenfotograaf zorgt Hans Makkink ervoor dat uw huisdier creatief en professioneel wordt vastgelegd. Hij is onder andere werkzaam als kattenfotograaf en hondenfotograaf. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw kat of hond op de foto te laten zetten met zijn of haar favoriete speeltje of in zijn of haar favoriete omgeving. Uw wensen staan centraal tijdens de dierenfotografie fotoshoot. Samen met de fotograaf bepaald u het eindresultaat, door bijvoorbeeld te kiezen voor zwart wit foto’s of juist kleurrijke foto’s.

Hoe werkt de huisdierenfotograaf?

Dieren hebben een eigen persoonlijkheid en reageren anders. Als hondenfotograaf en kattenfotograaf heeft Hans Makkink veel ervaring met de reacties van huisdieren. Hierin denkt hij dan ook graag met u mee. Zo kan een serieus shot een grotere uitdaging zijn bij het ene dier dan het andere. Voor een fotoreportage maakt hij eerst rustig kennis met uw huisdier, zodat deze gewend raakt aan de apparatuur en persoon. De locatie van de fotoshoot hangt af van uw wensen maar ook het dier dat u gefotografeerd wilt hebben. Zo worden grote dieren, zoals bijvoorbeeld uw paard, vaker op locatie of in de natuur gefotografeerd. Kleinere huisdieren zoals een hond, kat, vogel of knaagdier kunnen ook in de studio op de gevoelige plaat vastgelegd worden. De dierenfoto’s worden het mooist op een plek waar uw dier zich helemaal op het gemak voelt, zoals bijvoorbeeld de achtertuin.

Een dierenfotograaf voor de beste prijs

Hans Makkink verzorgt een prachtige fotoshoot van uw huisdier voor een uitstekende prijs. In overleg met uw persoonlijke wensen leggen wij uw huisdier op een unieke manier vast. Neem contact op via telefoon of e-mail om de mogelijkheden te bespreken of loop bij ons binnen in de winkel.