Zet uw bedrijf op de kaart

Geef uw bedrijf een professionele uitstraling met professionele foto’s. Bedrijfsfoto’s zijn cruciaal voor een eerste indruk van uw bedrijf. Deze professionele foto’s kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor op uw eigen website, social media, in reclame uitingen of gebruiken voor visitekaartjes en informatiefolders. Met een professionele fotograaf geeft u deze bijzondere klus uit handen. U geniet van het beste resultaat en een uniek inkijkje in uw bedrijf.

Waar kunt u bedrijfsfoto’s voor gebruiken?

U kunt professionele bedrijfsfoto’s gebruiken voor:

 • Portretten van uw team
 • Groepsfoto’s van het hele bedrijf
 • Architectuurfotografie van uw bedrijfspand
 • Interieurfotografie
 • Productfotografie
 • Sfeerbeelden
 • En meer, informeer naar de mogelijkheden!

Waarom is de investering in een professionele fotosessie van uw bedrijf het helemaal waard? Deze foto’s hebben een professionele uitstraling en zijn tijdloos. Het is dus een kleine investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben. U kunt deze foto’s gebruiken om uw bedrijfswebsite een professionele uitstraling te geven en klanten een visuele visitekaartje geven van uw diensten. Daarnaast is het altijd fijn om kwalitatief beeldmateriaal in de archieven te hebben. Deze kunnen altijd van pas komen bij het ontwikkelen van folders van uw bedrijf of bij een plaatsing van een krantenartikel.

Een greep uit een aantal zeer tevreden klanten

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u kiest voor bedrijfsfotograaf Hans Makkink, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Hans Makkink heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak en heeft een uniek oog voor detail. Hans Makkink is gespecialiseerd in een journalistieke fotografische invalshoek waardoor jouw bedrijf op unieke wijze op de korrel wordt gezet. Dankzij een sfeervolle belichting in combinatie met mens en techniek ontvang je een optimale en sfeervolle representatie van jouw bedrijf. Het is jouw bedrijf in actie en het zijn geen gestileerde beelden. Het dagelijks leven op de werkvloer staat centraal en wordt professioneel op de korrel gezet. Het is een optimale presentatie van jouw bedrijf.

Dankzij de 25 jaar ervaring kun je altijd een professioneel contact en resultaat verwachten bij bedrijfsfotograaf Hans Makkink. Er wordt altijd in overleg besproken wat het doel is van de foto’s en welk exact imago u voor ogen hebt. Uitvoerig overleg tussen u en de bedrijfsfotograaf resulteert in de beste foto’s van uw bedrijf.

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsfotograaf?

De kosten voor een bedrijfsfotograaf zijn afhankelijk van de wensen van de klant, duur van de fotosessie en het eventuele vormgeven van de foto’s. Voor exacte tarieven voor bedrijfsfotografie kunt u persoonlijk contact opnemen. Hieronder vindt u een indicatie van de verschillende soorten bedrijfsfotografie:

 • Profielfoto studio: vanaf € 29,50
 • Profielfoto op locatie: vanaf € 75,00
 • Teamfoto: vanaf € 75,00
 • Sfeerfoto: vanaf € 98,00
 • Architectuur: vanaf € 98,00
 • Product: vanaf € 75,00
 • Interieur: vanaf € 98,00

De tarieven kunnen variëren door uw exacte wensen. Voor en persoonlijk prijsindicatie kunt u altijd direct contact opzoeken voor meer informatie over de tarieven. Wilt u uw bedrijf goed op de kaart zetten? Kies dan altijd voor professionele fotografie voor uw bedrijf. Kwalitatieve foto’s geven uw bedrijf een professionele uitstraling en kunnen een uniek visitekaartje zijn voor uw diensten. Hans Makkink weet uw bedrijf representatief op de foto te zetten. Maak gebruik van deze professionele service voor zowel uw bedrijfswebsite, visitekaartjes, folders als banners en in krantenartikels. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfotografie en kosten van een fotosessie? Neem dan persoonlijk contact op met Hans Makkink.