Pasfoto’s maken uitsluitend op afspraak!

Het is een bijzondere tijd waarin veel dingen niet meer mogen of kunnen. Op veel plaatsen kunt u bijvoorbeeld geen pasfoto’s meer laten maken. Bij ons kan dit gelukkig nog wel, echter uitsluitend op afspraak.

U kunt ons voor een afspraak dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereiken: 0573-257135 van 9.30 tot 16.30 uur, of via de mail: info@hansmakkinkfotografie.nl                                          

In onze ruime studio kunnen wij gemakkelijk anderhalve meter afstand houden tijdens het maken van een pasfoto. Ook als u slecht ter been bent en gebruik maakt van bijvoorbeeld een rollator, rolstoel of scootmobiel, kunt u zonder problemen in onze studio komen en is er meer dan genoeg ruimte.

Winkelen op afspraak

Voor de aanschaf  van fotolijsten, artikelen op het gebied van fotografie, het afdrukken van foto’s of ander fotowerk bieden wij de mogelijkheid om te winkelen op afspraak.

U kunt ons voor een afspraak dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereiken: 0573-257135 van 9.30 tot 16.30 uur, of via de mail: info@hansmakkinkfotografie.nl. We plannen hiervoor een dag en tijdstip, waarop u in een vooraf bepaald tijdslot onze winkel kunt bezoeken.